Toxo Qorumisi

Xinjiang kan worden gezegd begrip, zdapenjielfs het vasteland mensen weten, dat veel mensen naar het vasteland zal proberen Xinjiang Xinjiang Bak Spicy Chicken smaak et Panji één omhoog, echt het vasteland geïntimideerd, dat gerecht is echt te veel, mensen eten 2-3 Panji Meer Panji eten laat staan ​​zelfs de band oppervlak. Dus als u bestelt, hoe minder je ziet de ober die meestal herinneren Je moet of small-cap markt, en er zijn stukjes vasteland toeristen twee mensen op het punt van grote delen van Panji werden obers gewaarschuwd, maar ze wilde eten Panji, zei ze hongerig te zijn, en de resultaten Panji geserveerd, niet spreken, niet eten hoe om te eten, ha ha, later nog steeds online speciaal gemaakt netto-berichten, met name om de bezoekers te herinneren moet Xinjiang small cap Panji, Panji dat de bredere markt is te groot. Zichtbaar Panji component in Xinjiang is hoe nu genoeg Panji ontwikkelde vele nieuwe rassen, Panji stoofpot broodjes, knapperige zak Panji, enz., zijn Panji geëvolueerd. Xinjiang is een unieke combinatie van ingrediënten en smaak van innovatie Xinjiang mensen eten Panji, vakantie, dat moet worden gedaan, dit pakket Panji Nang gerechten gedaan een zeer goed jaar, ofwel koken, kunt u ook het hoofdvoedsel, een maaltijd. Nang in Xinjiang historische, oude tijden werd Nang meel als de belangrijkste grondstof, meestal gefermenteerde oppervlak “Hu cake”, de zogenaamde “oven taart.”, maar houdt de basis en zet een beetje zout. Nang zijn er vele trucs, de gebruikte grondstoffen zijn ook zeer rijk . Nang effectiviteit: Quzhi bloeddruk, beschermen het hart, laxeermiddel, om hun energie, tumor suppressor anti-tumor, anti-anti-straling te vulle

164 thoughts on “Toxo Qorumisi

Comments are closed.